GRATIS Webinar | Terug naar de menselijke maat

GRATIS webinar | Terug naar de menselijke maat

Hoe breng je de menselijke maat terug op de werkvloer

We hebben de mondvol over de menselijk maat. De menselijke maat moet terug. Maar wat de menselijke maat precies is, en hoe we dat voor elkaar krijgen, daar horen we vrij weinig over. Zou men eigenlijk wel weten waar de menselijke maat over gaat? Menselijke maat betekent dat een manager vertrouwen voorop zet; en dus minder controleert. Veel managers zijn verslaafd aan macht, maar de mens centraal betekent ook dat je gaat van macht naar kracht. Afkicken dus.

Guido de Valk, heeft uitgebreide studie gedaan naar dit menselijke leiderschap. Ook heeft hij meerdere boeken over menselijk leiderschap geschreven. Zijn conclusie: managers moeten veranderen! Er is een ander leiderschapslandschap nodig. Hij kwam tevens tot het inzicht dat door integratie van de kennis van de werking van het brein in leiderschap de menselijke maat makkelijk terug komt.

In het webinar TERUG NAAR DE MENSELIJKE MAAT, deelt Guido de Valk, een aantal belangrijke inzichten waar bedrijven en leiders vandaag mee kunnen beginnen om hun cultuur meer mensgericht te maken, een cultuur waar de menselijk maat terugkomt.

Datum:

10 juni 2021 van 10.00 tot 10.45

Voor wie?

Voor iedereen die bezig is met de menselijk maat aandacht te geven. Derhalve vooral interessant voor directeuren, HRM-managers en hrm adviseurs.

Gepresenteerd door Guido de Valk


Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Inschrijven?