Webinar | Hoe zorg ik dat het gedrag van medewerkers wel verandert?

WEBINAR | Hoe zorg ik dat het gedrag van medewerkers wel verandert?

De sleutel van cultuurverandering

Duurzame gedragsverandering..

‘Er ligt in jullie bedrijf een nieuwe en heldere koers. Deze nieuwe koers gaat gepaard met ander gedrag. Echter het valt jullie op dat de medewerkers en managers dat nieuwe gedrag nog niet eigen maken, terwijl de koers toch helder is !? De gedragsverandering gaat erg langzaam.’

Een organisatie moet zich voortdurend aanpassen om ‘bij’ te blijven en in te spelen op de snel veranderende wereld. Maar mensen zijn gewoontedieren. Vaak blijkt het moeilijk om het gedrag van medewerkers te veranderen.

Duurzame gedragsverandering

Toch is het is heel goed mogelijk om duurzame gedragsverandering te realiseren: door kennis van de werking van het brein te benutten. Als we op de juiste manier met nieuw gedrag aan de slag gaan, zullen onze flexibele hersenen zich dat gedrag eigen maken en het nieuwe gedrag wordt een gewoonte.
In het webinar gaan we dieper in op de basisprincipes van gedragsverandering aan de hand van de werking van ons brein. Je krijgt antwoord op de vraag: ‘hoe ga je van een eenmalige actie naar langdurig anders handelen?’

In dit webinar leer je:

  • wat de relatie is tussen de werking van het brein en gedragsverandering;
  • wat de essentie is van duurzame gedragsverandering;
  • wat niet werkt als je andermans gedrag wilt veranderen;
  • het geheim van gedragsverandering met kennis van de werking van het brein.

Datum:

27 mei van 10.00 tot 10.45

Gepresenteerd door Guido de Valk


Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Inschrijven?