Webinar | Hoe zorg ik dat medewerkers echt gaan veranderen? |

WEBINAR | Hoe zorg ik dat medewerkers echt gaan veranderen?

Datum:  vrijdag 6 november of donderdag 19 november

Hoe zorg ik dat mijn medewerkers echt gaan veranderen? Hoe zorg ik dat medewerkers echt gaan veranderen?

Bedrijven zijn volop bezig met het motiveren en stimuleren van medewerkers om dingen anders te doen! Ze willen gedrag veranderen. Door dingen anders te doen krijg je andere resultaten. Heel erg logisch dus.

Veel verandering is tijdelijk

Echter te vaak is deze verandering maar tijdelijk. Of lukt het überhaupt niet om medewerkers ander gedrag te laten tonen. Zeker als het een grotere verandering betreft. Dat is in deze tijd juist wel noodzakelijk!  Denk aan al de grote veranderingen die er aan komen.

Duurzame gedragsverandering hoeft niet ingewikkeld te zijn

Het kan ook anders: het is heel goed mogelijk om tot duurzame gedragsverandering te komen. Kennis van de werking van het brein geeft directeuren, managers, therapeuten en andere professionals veel handvatten hoe je mensen kunt bewegen tot duurzame gedragsverandering. Duurzame gedragsverandering vindt plaats als je de synapsen tussen de diverse neuronen van het brein duurzaam versterkt. ‘Neurons that fire togetherwire together.’ Managers en leiders dienen in hun aanpak te zorgen dat deze synapsen dus versterken.

In het webinar ‘Hoe zorg ik dat medewerkers echt gaan veranderen?’ gaat Guido in op de basis van gedragsverandering vanuit de werking van het brein. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je van een eenmalige actie gaat naar langdurig anders handelen. 

In dit webinar leer je:

  • Kennis van de werking van het brein in relatie met gedragsverandering
  • Wat de essentie is van duurzame gedragsverandering
  • Welke frequent voorkomende aanpak voor gedragsverandering een negatief effect heeft op de gedragsverandering van de ander
  • Hoe je eigenaarschap kunt stimuleren.

Data:

  • Vrijdag 6 november van 10.00 tot 11.00
  • Donderdag 19 november 13.00 tot 14.00

Investering:

€9,50 incl. btw

Kleinschalige webinars

We kiezen voor kleine groepen. We gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Minimaal 2 deelnemers en maximaal 8 deelnemers

Gepresenteerd door:

Guido de Valk
Guido is arts en de expert in gedragsverandering door leiderschap met kennis van het brein. Hij is de schrijver van drie boeken over neuroleiderschap. Daarnaast is hij oprichter van De Valk Leadership Company ( DVLC). DVLC zorgt voor persoonlijk leiderschap door te leren je brein te managen.
Iedereen is zijn eigen leider.

Inschrijven