GRATIS webinar | Word goed in het leiden van jezelf

GRATIS Webinar | Word goed in het leiden van jezelf

Haal meer uit jezelf en word je beste versie

Je werk kost je veel energie. Je ervaart lang niet altijd vrijheid en voldoening in je werk. Je doet dingen, waar je misschien zelfs goed in bent geworden, maar toch vind je het lastig om authentiek te zijn en dicht bij jezelf te blijven. Daardoor kun je als persoon en als professional niet je potentieel bereiken. Er zit meer in je. Je weet het maar het komt er niet uit.

Haal meer uit jezelf en word je beste versie

Natuurlijk weet iedereen wel dat je eerst jezelf moet leiden voor je anderen kunt leiden. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Als je begrijpt hoe de hersenen werken en hoe je bewustzijn kunt laten groeien en je leert die kennis dagelijks toe te passen in je leven, dan ervaar je meer vrijheid in je handelen en voldoening over wat je kunt betekenen. Je bent meer eigen en energiek. En je haalt meer uit jezelf en kunt je beste versie zijn. Deze aanpak is de brain & mind aanpak, en deze aanpak staat centraal in de training Brain & Mind practitioner.

Webinar: Word goed in het leiden van jezelf

In het webinar: ‘Word goed in het leiden van jezelf’ zullen Joost Vonk en Suzan Dirksen je laten zien hoe onze hersenen en bewustzijn een rol spelen bij het leiden van jezelf. Daarna geven ze enkele tips hoe je persoonlijk leiderschap heel praktisch kunt maken.

Datum:

20 juli 2021 van 14.00 tot 14.45

Voor wie?

Dit webinar is speciaal interessant voor iedereen die bezig is om het beste uit mensen en zichzelf te halen; managers, HRM’ers en professionals. Daarnaast is het informatief voor mensen die overwegen de training Brain & Mind practitioner te volgen.

Gepresenteerd door Joost Vonk en Suzan Dirksen

Joost VonkJoost Vonk is opleider, trainer en coach bij De Valk Leadership Company. Ieder mens heeft volgens Joost het vermogen om zichzelf te leiden en van betekenis te zijn voor de wereld, ook buiten het hokje waarin je door jezelf of anderen zo gemakkelijk geplaatst wordt. De kunst is om te ontdekken hoe je van betekenis wilt zijn. Als je de kennis over de werking van brein en bewustzijn toepast is dit eenvoudiger.

 

Suzan Dirksen_partner_De Valk Leadership Company

Suzan Dirksen is oud-deelnemer aan de Training Brain & Mind Practitioner en de eerste partner van De Valk Leaderhsip Company. Zij heeft bewust de keuze gemaakt om haar passie te volgen en haar talent in te zetten voor mensen. Als trainer en coach met een talent voor verbinding komt ze snel tot de kern.

Inschrijven?