GRATIS Webinar | Van leiderschap met WANtrouwen naar leiderschap met vertrouwen

GRATIS Webinar | Van leiderschap met wantrouwen naar leiderschap met vertrouwen |

Door het toepassen van kennis van de werking van het brein

Het huidige werk(klimaat) wordt in veel bedrijven beheerst door wantrouwen. Een goed voorbeeld is de belastingdienst en hun werkwijze met betrekking tot de toeslagen affaire. Wantrouwen heeft een negatief effect op het welbevinden van mensen en daardoor presteren ze minder, laten ze minder initiatief zien, gaan ze met minder plezier naar hun werk, is er onvoldoende gemeenschappelijkheid.

Leiderschap met vertrouwen

Het is bekend, mensen die met plezier naar hun werk gaan, beter presteren. En de beweging maken naar leiderschap met vertrouwen hoeft niet zo moeilijk te zijn. Dat heeft onderzoek naar neuroleiderschap wel uitgewezen. Integratie van kennis van de werking van het brein in je leiderschapsstijl kan managers zeer goed helpen om de beweging te maken naar leiderschap op basis van vertrouwen.

GRATIS Webinar | Van leiderschap met wantrouwen naar leiderschap met vertrouwen

In het webinar van leiderschap met wantrouwen naar leiderschap met vertrouwen gaat Guido je eerst meenemen wat de negatieve effecten zijn van wantrouwen op het brein. Deze negatieve effecten zijn groot. Vervolgens deelt hij basiskennis van de werking van het brein in relatie tot leiderschap. Vervolgens zal hij je aantal eenvoudige breintips meegeven die de performance van jezelf en van je mensen makkelijk zal verhogen.

Datum:

Dinsdag 9 november 2021 van 16.00-16.45

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor directeuren, managers en HRM professionals.

We nemen het webinar op

We nemen het webinar op. Als jij je inschrijft, ontvang je enkele dagen na het plaatsvinden van het webinar een opname van dit webinar.

Dit webinar wordt gegeven door Guido de Valk

Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis in persoonlijk leiderschap: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Inschrijven?