GRATIS Webinar | Succesvol hybride werken

GRATIS Webinar | Succesvol hybride werken

Door het toepassen van kennis van de werking van het brein

Hybride werken is voor veel bedrijven het nieuwe normaal. Hybride werken betekent dat sommige medewerkers thuiswerken, andere op kantoor en weer anderen op een andere plek. Er kleeft één groot gevaar aan hybride werken: medewerkers zouden minder met elkaar kunnen communiceren. Dit zal onder andere een effect hebben op de bedrijfsresultaten maar ook op het werkplezier.

Kennis van het brein helpt effectief bij succesvol hybride werken

Hybride werken heeft effect op het welbevinden en de motivatie van medewerkers. Met basiskennis van de werking van het brein kan iedereen deze effecten ook duiden. Op deze wijze heb je zeer eenvoudig een aanpak in handen die je eenvoudig kunt toepassen en gelijk effect heeft op succesvol hybride werken.

GRATIS Webinar | Succesvol hybride werken

In het webinar Succesvol hybride werken zal Guido de Valk je allereerst uitleggen wat de negatieve effecten kunnen zijn op het brein van een hybride team. Guido zal vervolgens een aantal eenvoudige adviezen delen hoe je met de kennis van de wering van het brein hybride werken heel succesvol kunt maken.

Datum:

Donderdag 28 oktober 2021 van 16.00-16.45

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor managers en HRM professionals die hybride werken op een eenvoudige manier succesvol willen maken.

We nemen het webinar op

We nemen het webinar op. Als jij je inschrijft, ontvang je enkele dagen na het plaatsvinden van het webinar een opname van dit webinar.

Dit webinar wordt gegeven door Guido de Valk

Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis in persoonlijk leiderschap: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

Inschrijven?