GRATIS webinar | Persoonlijk leiderschap met kennis van het brein

GRATIS Webinar | Persoonlijk leiderschap met kennis van het brein

Haal meer uit jezelf en word je beste versie

Je werk kost je veel energie. Je ervaart lang niet altijd vrijheid en voldoening in je werk. Je doet dingen, waar je misschien zelfs goed in bent geworden, maar toch vind je het lastig om ze met voldoende plezier te doen. Er zit meer in je. Je weet het maar het komt er niet uit.

Haal meer uit jezelf en word je beste versie

Natuurlijk weet iedereen wel dat het belangrijk is om jezelf te leiden in plaats van geleefd te worden (door de waan van dag). Maar hoe doe je dat in de praktijk? Als je begrijpt hoe de hersenen werken en hoe je bewustzijn kunt laten groeien en je leert die kennis dagelijks toe te passen in je leven, dan kun je snelle stappen zetten in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Je bent meer eigen en energiek. Je haalt meer uit jezelf en kunt je beste versie zijn. Deze aanpak is de brain & mind aanpak en is gebaseerd op de neuroleiderschap.

Webinar: Persoonlijk leiderschap met kennis van het brein

In het webinar: ‘Persoonlijk leiderschap met kennis van het brein’ zal Guido de Valk je laten zien hoe onze hersenen en bewustzijn een cruciale rol spelen bij het leiden van jezelf. Daarna geeft hij enkele tips hoe je persoonlijk leiderschap heel praktisch kunt maken.

Datum:

Donderdag 25 november 2021 van 16.00 tot 16.45

Voor wie?

Dit webinar is speciaal interessant voor iedereen die bezig is om het beste uit mensen en zichzelf te halen; managers, HRM’ers en professionals.

We nemen het webinar op

We nemen het webinar op. Als jij je inschrijft, ontvang je enkele dagen na het plaatsvinden van het webinar een opname van dit webinar.

Inschrijven?

Gepresenteerd door Guido de Valk


Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’