GRATIS Webinar | Grip op hoog ziekteverzuim

GRATIS Webinar | Grip op hoog ziekteverzuim

Gedragsverandering als preventieve oplossing voor verzuim

Managers en bedrijven doen onbewust dingen die zorgen voor een hoog ziekteverzuim. En, pas als mensen ziek zijn, gaan ze volop bezig met de zieke persoon. En mopperen ze over belemmeringen van de Wet Poortwachter en AVG.

De oplossing voor hoog ziekteverzuim is gelukkig dichterbij dan we denken.

Preventief ziekteverzuim gaat over duurzame gedragsverandering

Verzuimpreventie gaat over gedrag en gedragsverandering. Gedrag van zowel de organisatie, het team, de leidinggevende en medewerkers zelf. En in tegenstelling tot wat veel mensen denken is gedrag prima te veranderen.

Voor een heel groot deel bepaalt ons brein hoe we ons opstellen, hoe we tegen een situatie aankijken en hoe we handelen. Door kennis van de werking van het brein te integreren in leiderschap zal HRM en de manager grip krijgen op ziekteverzuim. Als je begrijpt hoe de hersenen bij iedereen werken en je leert die kennis toe te passen voor het beheersen van ziekteverzuim, bereik je meer. Mensen worden zich bewuster van hun verantwoordelijkheid voor vitaliteit en inzetbaarheid.

Webinar: Grip op hoog ziekteverzuim

In het webinar: ‘Grip op hoog ziekteverzuim’ zal Lydia Smith ingaan hoe onze hersenen en bewustzijn een rol spelen bij duurzame inzetbaarheid/verzuim. En hoe je grip kunt krijgen op ziekteverzuim door gedragsverandering. Daarnaast geeft ze tips hoe je dit in de praktijk kunt brengen.

Datum:

3 augustus 2021 van 14.00 tot 14.45

Voor wie?

Dit webinar is speciaal interessant voor iedereen die bezig is met duurzame inzetbaarheid, verzuimvraagstukken en de relatie met medewerkers in dat verband; managers, HRM’ers en professionals.

Gepresenteerd door Lydia Smith

Trainer en coach Lydia Smith is psycholoog met een internationale, Japans – Nederlandse, achtergrond. Ze heeft jarenlange ervaring als begeleider van veranderingsprocessen. Zowel in grote groepen, als één op één. Daarbij combineert ze kennis van het brein met de dynamiek van leiderschap. Die aanpak resulteert in adviezen van hoge kwaliteit en echte, blijvende verandering.

Inschrijven?

GRATIS Webinar | Grip op hoog ziekteverzuim

  • Ik geef mij graag op voor dit gratis webinar
  • Na inschrijving ontvang je gelijk een mail met de gegevens om in te loggen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.