Training persoonlijk leiderschap op basis van neuroleiderschap

Training persoonlijk leiderschap op basis van neuroleiderschap2018-12-06T13:24:18+00:00

Gedrag eigen maken dat echt bij jou past

“Fantastische training, fantastische trainer. Guido zet mensen echt aan het denken, zet aan tot actie, gedurende de 2 trainingsdagen, de tussenliggende periode en vooral ook in de weken erop volgend. De training zet aan tot echte veranderingen, veranderingen welke effect hebben. Dank je Guido!”

Nicolle van den Elst, Maastricht University

De trainer

Guido de Valk
Guido de ValkLeiderschapstrainer, expert in neuroleiderschap
Guido is trainer, coach, schrijver en spreker. Hij is de schrijver van het boek: ‘Neuroleiderschap |Van macht naar kracht’| en van het boek ‘Menselijk Leiderschap | Benut de onbegrensde kracht van het brein|’. Hij is zijn loopbaan gestart als huisarts om daarna diverse managementfuncties te bekleden. In 2008 is hij als trainer en coach gaan werken. Trainen en coachen is echt zijn passie. Practice what you preach is zijn adagium. Dat neuroleiderschap zo krachtig is, zul je derhalve gelijk gaan ervaren.
Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.