De Valk Leadership Company

De Valk Leadership Company

 

De missie van De Valk Leadership Company

De missie van De Valk Leadership Company is bedrijven, managers en professionals te ondersteunen in het realiseren van effectiever leiderschapsgedrag en -gewoontes door middel van advies, training en coaching door optimaal gebruik van het brein.

Trainingen bij De Valk Leadership Company

De Valk Leadership Company staat voor intensieve en krachtige ontwikkelprogramma’s op basis van kennis van de werking van de hersenen.  Kenmerkend voor onze aanpak is dat men leert het brein te managen. De hersenen managen al ons gedrag. Door te leren het brein te managen leer je in de basis, gedrag en prestaties te optimaliseren.
Door neuroleiderschap wordt gedragsverandering en het ontwikkelen van effectievere leiderschapsgewoontes (be)grijpbaar en veiliger. Juist bij organisatieveranderingen en persoonlijke ontwikkeling is neuroleiderschap derhalve erg effectief.
Neuroleiderschap bestaat uit theorie maar biedt vooral een set aan tools om duurzame gedragsverandering vorm te geven.

Guido de Valk


De Valk Leadership Company is opgericht door Guido de Valk. Hij zag dat managers en medewerkers bepaald gedrag hebben waardoor het potentieel dat bij ieder aanwezig is, niet tot ontplooiing kon komen. Dat kwam onder andere door de leiderschapstijl. Dat inspireerde hem om op zoek te gaan naar een manier om op een eenvoudige manier het leiderschapsgedrag te veranderen. Hij heeft dit gevonden in de neuroleiderschap. Met neuroleiderschap kan elke bedrijf het leiderschapsgedrag makkelijk veranderen. Het ontwikkelen van effectiever leiderschapsgedrag is dmv neuroleiderschap eenvoudig te realiseren. Ontwikkelen op basis neuroleiderschap is helder, krachtig en plezierig.

Samenwerkingspartners

De Valk Leadership Company is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat we samenwerken met bedrijven met specifieke expertise. De Valk Leadership Company biedt de tools om empowerment op basis van gedragsverandering te bevorderen. Het fundament voor de verandering. De samenwerkingspartners bieden de specifieke kennis over het onderwerp van (gedrags)verandering zoals:

  • duurzame inzetbaarheid
  • teamontwikkeling
  • leiderschapsontwikkeling
  • verzuimbegeleiding
  • diversiteit en inclusie.

We werken samen met de volgende samenwerkingspartners Teamsmederij, Inclusion4Diversity, Osic en Charly Green. Als je meer over onze samenwerkingspartners wilt lezen, klik hier.