De Valk Leadership Company

De Valk Leadership Company2018-08-04T05:07:16+00:00

De missie van De Valk Leadership Company

De missie van De Valk Leadership Company is bedrijven, managers en professionals te ondersteunen in het realiseren van empowerment door middel van advies, training en coaching door optimaal gebruik van het brein.

Die doen we door middel van de volgende interventies

 • het geven van training voor het verkrijgen van een fit en gefocust brein
 • het trainen en coachen in persoonlijk leiderschap op basis van kennis van het brein
 • het trainen en coachen van managers in een leiderschapsstijl die empowerment bevordert.
 • het trainen en coachen van adviseurs en andere professionals in een adviesstijl die zorgt dat de ander meegaat
 • adviseren hoe je neuroleiderschap kan toepassen in je organisatie om de beoogde gedragsverandering tbv empowerment te realiseren.
 • Het opzetten en uitvoeren empowermentprogramma’s

Neuroleiderschap & Empowerment

Empowerment is het proces waarbij mensen nieuw gedrag eigen maken. Dit nieuwe gedrag heeft als doel dat persoonlijke kracht en potentie optimaal benut zodat zowel persoonlijke waarden, wensen en doelen als die van het bedrijf worden bevorderd. Empowerment is de sleutel tot duurzame gedragsverandering.  We realiseren empowerment vanuit de neuroleiderschap. Neuroleiderschap past de kennis uit de hersenwetenschappen toe om op een effectieve en snelle manier gedrag te veranderen. Het is een echte game-changer. Het is namelijk GEEN MODEL. Het is simpel gebruik maken van de kennis van de werking van het brein: de bron van al ons gedrag.
Door neuroleiderschap wordt gedragsverandering en dus empowerment (be)grijpbaar en veiliger. Juist bij organisatieveranderingen en persoonlijke ontwikkeling is neuroleiderschap derhalve erg effectief.
Neuroleiderschap bestaat uit theorie maar biedt vooral een set aan tools om empowerment obv duurzame gedragsverandering vorm te geven.

Guido de Valk


De Valk Leadership Company is opgericht door Guido de Valk. Hij zag dat managers en medewerkers bepaald gedrag hebben waardoor het potentieel dat bij ieder aanwezig is, niet tot ontplooiing kon komen. Dat inspireerde hem om op zoek te gaan naar een manier  om dit potentieel tot ontwikkeling te brengen. Hij heeft dit gevonden in de neuroleiderschap. Met neuroleiderschap kan elke bedrijf empowerment vorm geven. Deze visie staat aan het fundament van De Valk Leadership Company. Klik hier als je meer over Guido wilt lezen.

Samenwerkingspartners

De Valk Leadership Company is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat we samenwerken met bedrijven met specifieke expertise. De Valk Leadership Company biedt de tools om empowerment op basis van gedragsverandering te bevorderen. Het fundament voor de verandering. De samenwerkingspartners bieden de specifieke kennis over het onderwerp van (gedrags)verandering zoals:

 • duurzame inzetbaarheid
 • teamontwikkeling
 • leiderschapsontwikkeling
 • verzuimbegeleiding
 • diversiteit en inclusie.

We werken samen met de volgende samenwerkingspartners Teamsmederij, Inclusion4Diversity, Osic en Charly Green. Als je meer over onze samenwerkingspartners wilt lezen, klik hier.

Trainers en trainingsacteurs

De Valk Leadership Company werkt samen met een groep van zeer ervaren en deskundige trainers en trainingsacteurs. Klik hier om meer over hen te weten te komen.

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.