De Valk Leadership Company

De Valk Leadership Company

Slide Slide

De missie van De Valk Leadership Company

De missie van De Valk Leadership Company is bedrijven, managers en professionals te ondersteunen in het realiseren van effectiever leiderschapsgedrag en -gewoontes door middel van advies, training en coaching door optimaal gebruik van het brein em mind.

Trainingen bij De Valk Leadership Company

De Valk Leadership Company staat voor intensieve en krachtige trainingen, coaching, en blended learning op basis van kennis van de werking van de hersenen en mind.  Kenmerkend voor onze aanpak is dat men leert het brein te managen. De hersenen managen al ons gedrag. Door te leren het brein te managen leer je in de basis, gedrag en prestaties te optimaliseren.
Door neuroleiderschap en het ontwikkelen van meer bewustzijn wordt gedragsverandering en het ontwikkelen van effectievere leiderschapsgewoontes (be)grijpbaar en veiliger. Juist bij organisatieveranderingen en persoonlijke ontwikkeling is neuroleiderschap derhalve erg effectief.
Neuroleiderschap bestaat uit theorie maar biedt vooral een set aan tools om duurzame gedragsverandering vorm te geven.

Guido de Valk


De Valk Leadership Company is opgericht door Guido de Valk. Hij zag dat managers en medewerkers bepaald gedrag hebben waardoor het potentieel dat bij ieder aanwezig is, niet tot ontplooiing kon komen. Dat kwam onder andere door de leiderschapstijl. Dat inspireerde hem om op zoek te gaan naar een manier om op een eenvoudige manier het leiderschapsgedrag te veranderen. Hij heeft dit gevonden in de neuroleiderschap in combinatie met kennis van de mind. Met deze kennis kan elke bedrijf het leiderschapsgedrag makkelijk veranderen. Het ontwikkelen van effectiever leiderschapsgedrag is dmv neuroleiderschap eenvoudig te realiseren. Ontwikkelen op basis neuroleiderschap is helder, krachtig en plezierig.