Neuroleiderschap

Neuroleiderschap2018-02-25T17:44:19+00:00

Neuroleiderschap past de kennis uit de hersenwetenschappen toe op leiderschapsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling

Neuroleiderschap is een zeer effectieve, no nonsense aanpak om mensen effectief te leiden. Het is een echte game-changer. Het is namelijk GEEN MODEL. Het is simpel gebruik maken van de kennis van de werking van het brein: de bron van al ons gedrag. Met neuroleiderschap worden leiderschapsthema’s (be)grijpbaar die ogenschijnlijk ongrijpbaar zijn. Juist bij organisatieveranderingen is neuroleiderschap erg effectief.
Neuroleiderschap bestaat uit theorie maar vooral uit super-effectieve interventies voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Deze interventies gaan o.a. over anderen inspireren, ander gedrag aanleren, nieuwe gewoontes ontwikkelen, beter met stress omgaan, effectiever met je tijd omgaan, een organisatieverandering succesvol te laten lopen……..

Het inzetten van neuroleiderschap is erg effectief op onder andere de volgende gebieden

Neuroleiderschap van macht naar kracht

Het eerste boek in Nederland met kennis over leiderschap gebaseerd op neurowetenschappen

Neuroleiderschap van macht naar kracht

Neuroleiderschap_product-1200x400

Menselijk leiderschap

Hier te koop

Benut de onbegrensde kracht van het brein

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.