Suzan Dirksen

Suzan Dirksen

Brain & Mind trainer/coach

Suzan Dirksen is een trainer en coach met een talent voor verbinding maken. Vanuit die verbinding is zij in staat snel tot de kern te komen en de verandering bij mensen in gang te zetten zodat zij de juiste stappen kunnen maken in persoonlijke en professioneel leiderschap.

Na een carrière in de marketing besloot zij dat het tijd was het roer om te gooien en haar passie voor de mens en wat hen drijft te volgen. Alles lag nog open maar wat ze wel wist is dat het brein de basis moest worden van haar aanpak want door bewust(er) te worden van je gedrag en de werking van je brein krijg je grip op je handelen. Ze is destijds door Guido opgeleid in het breingebaseerd coachen.

Menselijk leiderschap is voor haar het centraal zetten van de mens. ‘Het écht zien van de mens achter de persoon, zonder oordelen, invullen en adviseren. Hiermee geef je de ruimte om volledig authentiek te kunnen zijn en precies daar zit de kracht, dit is wat je wilt aanspreken in mensen en in jezelf. Dit stelt je als manager in staat écht te verbinden waaruit met veel meer ontspannenheid de doelen en veranderingen worden behaald.’

Door haar achtergrond in leefstijl en voeding is ze expert op het gebied van mentale vitaliteit, dit is volgens haar een belangrijke pijler in het nemen van persoonlijk leiderschap. Alles begint bij het behalen en behouden van een goede energiebalans. Vanuit daar creëer je een fantastische omgeving voor je brein om ontvankelijk te zijn voor verandering.

Suzan is altijd op zoek naar verbetering, deze drive maakt dat ze constant bezig is bij te leren en steeds een stap extra te zetten in haar eigen persoonlijk leiderschap, deze eigenschap neemt zij mee in haar professionele rol door ook voor klanten constant oog te hebben voor de uitdagingen. Wel vind zij het van groot belang om stil te staan bij wat goed gaat, zij benaderd dit graag vanuit dankbaarheid en compassie. Samen met haar enthousiasme en drive maakt dat haar een ultieme cheerleader.

Deze kwaliteiten maken haar een trainer die zorgt voor snelle gedragsverandering waarin de mens centraal staat. Haar motto is: Maak van oefenen een levenshouding.