Lezing of Workshop

Lezing of Workshop2018-05-02T07:46:41+00:00

Een Lezing of Workshop over het brein

Het brein wordt steeds populairder. Dat is ook niet vreemd. Want met kennis van het brein kan je veel werkthema’s op een leuke, praktische en toepasbare manier toelichten en ontwikkelen. Thema’s waar kennis van het brein echt een aanwinst is, zijn: empowerment, mentale fitheid, niet afgeleid zijn, inspiratie, persoonlijk leiderschap, mensen managen, duurzame inzetbaarheid en cultuurverandering.

In mijn lezingen en workshops leren de deelnemers hoe het brein werkt en hoe ze dit eenvoudig kunnen toepassen, bijvoorbeeld op een van bovengenoemde thema’s. Na afloop van een workshop of lezing hebben mensen en een leuke tijd gehad en hebben ze tools die ze gelijk toe kunnen passen.

Interesse in een lezing of workshop over het brein?

Ben je op zoek naar een leuke inspirerende lezing of workshop over het brein? Bel mij dan op via  06-28566064 of ga naar de contactpagina door hier te klikken. 

Je kunt me ook via diverse sprekersbureaus boeken.

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.