Coachingsprogramma Persoonlijk leiderschap: Leer jezelf te leiden en handel vanuit hetgeen je zelf belangrijk vindt

Coachingsprogramma Persoonlijk leiderschap: Leer jezelf te leiden en handel vanuit hetgeen je zelf belangrijk vindt2018-03-22T14:15:07+00:00

Coachingsprogramma Persoonlijk Leiderschap

Leer jezelf te leiden en handel vanuit hetgeen je zelf belangrijk vindt

Een geweldige ervaring! Dat is de korte omschrijving voor de periode die ik samen met Guido op ontdekkingsreis was. Het coachingsprogramma persoonlijk leiderschap is een regelrechte aanrader. Ik heb me in de afgelopen periode ontwikkeld van een kritisch, (teveel) nadenkend persoon tot een meer open en easy going mens.”
Jan Breedveld, Landelijke overheid

Guido heb ik leren kennen als meester in leiderschapsontwikkeling. Geruime tijd ben ik zijn coachee geweest. Met zijn wijsheid heb ik veel stappen kunnen maken op mijn weg als manager bedrijfsvoerder en als mens. Ik heb veel geleerd over leiderschapsontwikkeling, authenticiteit, in mijn kracht staan en meesterschap in leiding geven betreffende mijzelf en anderen. Dit heeft bij mij tot de gedragsverandering geleid die ik zelf ook zocht. Zijn waardevolle (levens)lessen zullen mij altijd bij blijven en ik ben zeer dankbaar dat ik met Guido kon werken als mijn coach. Ook zijn trainingen zijn zeer inspirerend en ik kan iedereen aanraden om met Guido (De Valk Leadership Company) aan de slag te gaan!

Anoeshka van den Brink, manager bedrijfsvoering, Triora BV
Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.