In company programma’s op basis van neuroleiderschap

Loading...Onze in-company trainingsprogramma’s verbeteren de prestaties door

  • optimaal gebruik brein
  • ander gedrag
  • effectievere gewoontes

Op maat gemaakt In-company programma

het brein

Ons adagium: zelfde gewoontes, zelfde uitkomst, betere gewoontes, betere uitkomst.

Een op maat gemaakte leiderschapsprogramma gaat zorgen dat de deelnemers betere leiderschapsgewoontes ontwikkelen met betere prestaties als resultaat.
Onze aanpak is uniek in Nederland. We trainen op basis van neuroleiderschap, kennis van de werking van de hersenen.

Meer weten? Vul dan het formulier in, dan nemen we snel contact op.

Meer weten? Laat je gegevens achter. We nemen zsm contact met je op.

Ervaringen 

Guido heeft een training neuroleiderschap geven aan circa 40 teamleiders en 6 MT leden van de Reiniging Rotterdam. Tijdens deze training heeft Guido ons op een zeer positieve manier laten kennismaken met neuroleiderschap en verandermanagement. Door ons kennis te laten maken met de werking van het brein heeft hij ons nieuwe inzichten gegeven hoe we ons werk als leidinggevende nog beter kunnen doen. Tijdens de training is ook gewerkt met een trainingsacteur waardoor je nog meer wordt gedwongen na te denken over je eigen gedrag als leidinggevende. Vooraf was er bij sommige teamleiders de nodige scepsis over deze training. Echter gedurende de training was Guido in staat dit te kantelen waardoor er een zeer positieve evaluatie is gemaakt over zijn training. Al met al een aanrader voor alle medewerkers in een leidinggevende positie

In het afgelopen jaar heeft Guido van De Valk Leadership Company bij onze organisatie een langer leiderschapstraject begeleidt. Dit traject behelsde zowel bijeenkomsten gericht op de ontwikkeling van het leidinggevende team, als individuele gesprekken gericht op eigen ontwikkeldoelen. Hij had een goed oog voor wat er nodig was in de nieuwe fase van de organisatie. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de inzichten rondom een eenduidige leiderschapsstijl passend bij de doelstellingen en de koers van de organisatie. Hij was in staat om “mee te bewegen” met de organisatie en flexibel zijn programma hierop te laten aansluiten. Hij had bij het leiderschapstraject steeds het doel van de organisatie en zijn opdracht in het oog.

Susanne van Beltvelsen, Stichting Bevolkingsonderzoek Oost

Ik had Guido gevraagd mij en mijn team te trainen in leiderschap. Het werd een tweedaagse training waarin we theorie en praktijk hebben gecombineerd. Dit was buitengewoon effectief. We hebben geleerd hoe we onze medewerkers helpen doelen te bereiken. Alle veranderingen die ik in mijn werk- en persoonlijk leven wilde aanbrengen, pas ik nu ook toe. Leiderschap begint immers bij jezelf leiding kunnen geven.
Goede voornemens slagen als je theoretisch leert hoe het werkt en er de begeleiding van Guido bij krijgt! Trees heeft ons geleerd hoe je met een korte meditatie focus krijgt. Dat passen we voor elke vergadering toe. Ook als team hebben we de door ons gewenste veranderingen opgepakt. We zijn door de weerstand die veranderingen oproepen heengebroken. En dat allemaal na twee dagen van plezier en energie! Ik hoop dat Guido nog veel mensen mag inspireren.

Belinda Kramer, Treant Zorggroep