Duurzame gedragsverandering door het juiste leiderschap

In company programma

Leiderschap waar de vaardigheid tot gedragsverandering centraal staat

Gedragsverandering is een centraal thema voor elke leider en bedrijf.

Door de continu veranderende wereld, door het streven naar bedrijfsgroei of door de noodzaak aan professionele ontwikkeling is veranderen van gedrag een noodzaak. Onze programma’s voor leiderschapsontwikkeling hebben als doel om managers goed te equiperen voor het tot stand brengen van nieuw gedrag passend bij deze uitdagingen. Ergo: Leiderschapsontwikkeling heeft alleen succes als de deelnemers aan het programma daadwerkelijk nieuw gedrag hebben eigen gemaakt. Gedragsverandering is derhalve het belangrijkste doel van leiderschap. In onze In-Company programma’s voor leiderschapsontwikkeling staat het eigen maken hoe je gedrag kunt veranderen centraal.

Aanpak gebaseerd op kennis van de werking van het brein

Leiderschapsontwikkeling op basis van onze aanpak (gebaseerd op wetenschappelijke kennis van de werking van het brein) garandeert duurzame gedragsverandering. We kunnen deze garantie leveren omdat de programma’s gebaseerd zijn op de nieuwste principes voor volwassenenonderwijs, op de neurowetenschappen en op onderzoek naar bewustzijn.

Onderwerpen voor gedragsverandering

Onderwerpen die zeer geschikt zijn voor leiderschapsontwikkeling op basis van de brain&mind aanpak® zijn:

  1. Cultuur- en organisatieverandering. Bij op maat gemaakte programma’s voor cultuur- en organisatieverandering zorgen we voor leiderschapsvaardigheden die helpen bij het ontwikkelen van het gedrag dat past bij de nieuwe cultuur.
  2. Persoonlijk leiderschap. Bij programma’s met als thema persoonlijk leiderschap zorgen we dat medewerkers in staat zijn gedrag te ontwikkelen waardoor zij zichzelf kunnen managen. Hierdoor zijn zij meer koersvast, productiever, beter in samenwerking en minder afgeleid door de waan van de dag.
  3. Menselijk leiderschap. De brain&mind aanpak is bij uitstek geschikt voor leiderschap waarin je de mens centraal zet. In het nieuwe gedrag zorg je ervoor dat managers het beste uit hun mensen haalt.
  4. Vitaal leiderschap. Door dit programma worden managers getraind om bij medewerkers vitaler gedrag laten zien, minder ziekteverzuim laat zien en duurzaam inzetbaar zijn. Het nieuwe gedrag richt zich op wat managers kunnen doen voor gezonde en vitale medewerkers.

De Valk Leadership Company is expert in het trainen van managers zodat zij vaardig zijn in het duurzaam veranderen van gedrag.


Op zoek naar een effectief leiderschapsprogramma?
Vul dan het formulier in, dan nemen we snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Leiderschapsontwikkeling op basis van kennis van het breinErvaringen