In-company leiderschapsprogramma’s


De mens centraal, is een centraal thema voor elke leider en bedrijf.

Door de continu veranderende wereld, door het streven naar bedrijfsgroei of door de noodzaak aan professionele ontwikkeling is veranderen van gedrag een noodzaak. Deze gedragsverandering gaat intrinsiek als je de mens centraal zet. Onze programma’s voor leiderschapsontwikkeling hebben als doel om managers goed te equiperen in het motiveren, en inspireren tot intrinsiek gemotiveerde verandering en ontwikkeling. In onze In-Company programma’s voor leiderschapsontwikkeling staat het eigen maken van mensgericht leiderschap centraal.

Programma’s voor Leiderschapsontwikkeling hebben alleen zin als de deelnemers aan het programma daadwerkelijk nieuw gedrag eigen hebben gemaakt. Bij veel programma’s leer je een trucje, dat zorgt hooguit voor tijdelijke verandering, er ontstaat geen duurzame verandering. Door onze unieke aanpak, leiderschap waarin kennis van het brein is geïntegreerd, kunnen we deze duurzame verandering garanderen. Dat is essentie van mensgericht leiderschap!

Aanpak gebaseerd op kennis van de werking van het brein

Leiderschapsontwikkeling op basis van onze aanpak (gebaseerd op wetenschappelijke kennis van de werking van het brein) garandeert duurzame gedragsverandering. We kunnen deze garantie leveren omdat de programma’s gebaseerd zijn op de nieuwste principes voor volwassenenonderwijs, op de neurowetenschappen en op onderzoek naar bewustzijn.

Onderwerpen voor gedragsverandering

Onderwerpen die zeer geschikt zijn voor leiderschapsontwikkeling met de mens centraal zijn:

    1. Mentale vitaliteit. Door dit programma worden deelnemers getraind in het ontwikkelen ven mentaal vitaler gedrag en daardoor minder ziekteverzuim laten zien. De interne veerkracht is vergroot. Omgaan met stress gaat makkelijker. De focus is hier mentale vitaliteit.
    2. Persoonlijk leiderschap. Bij programma’s met als thema persoonlijk leiderschap zorgen we dat medewerkers in staat zijn gedrag te ontwikkelen waardoor zij zichzelf kunnen managen. Hierdoor zijn zij meer koersvast, productiever, beter in samenwerking en minder afgeleid door de waan van de dag.
    3. Mensgericht leiderschap. In het leiderschapsprogramma menselijk leiderschap worden de managers getraind in leiderschap met de mens centraal. Hierdoor zijn ze meer medewerkers meer vitaal, en laten ze persoonlijk leiderschap zien.
    4. Cultuur- en organisatieverandering. Bij op maat gemaakte programma’s voor cultuur- en organisatieverandering zorgen we voor leiderschapsvaardigheden die helpen bij het ontwikkelen van het gedrag dat past bij de nieuwe cultuur.

De Valk Leadership Company is expert in het trainen van managers naar mensgerichte leiders


Op zoek naar een In-company leiderschapsprogramma?
Vul dan het formulier in, dan nemen we snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Leiderschapsontwikkeling voor mensgericht leiderschapErvaringen