In-company

In-company2019-02-06T09:47:05+00:00

Wekelijks trainen we managers
en professionals
om empowerment te vergroten
op basis van kennis van het brein

In company programma’s op basis van neuroleiderschapDe in-company programma’s hebben als hoofddoel om een bedrijf te empoweren. Ons aanpak richt zich op het optimaal gebruik van het brein.  Een optimaal ingezet brein zorgt automatisch voor medewerkers die empowered zijn. . Met een optimaal werkend brein zijn mensen dus blijer, meer fit, meer gemotiveerd, hebben meer vertrouwen, zijn succesvoller, besluitvaardiger etc. Ze zijn empowered!
Onderzoek laat zien dat door het toepassen van kennis van het brein je al 50% verandering kan tewerkstellen! Oftewel doordat we ons brein onvoldoende goed gebruiken laten we erg veel liggen: van sales tot productiviteit.

MET TRAININGEN OP BASIS VAN NEUROLEIDERSCHAP IS EMPOWERMENT ONTWIKKELEN NOG NOOIT ZO SIMPEL GEWEEST.

Op maat gemaakt In-company programma

het breinMet een op maat gemaakt in company programma kan een bedrijf gemakkelijk veranderen in een krachtig bedrijf. Door een programma gebaseerd op neuroleiderschap maakt men stapsgewijs nieuw meer effectief gedrag eigen. Dit programma maken we natuurlijk in goed overleg.

Managers leren empowerend en mensgericht leiding te geven. Medewerkers worden eigenaar van ontwikkeling, werk of uitdaging. Er ontstaat een positieve werkattitude etc. En ook mentale vitaliteit is een onderwerp waar we jullie in kunnen begeleiden.
Meer weten? Vul dan het formulier in, dan nemen we snel contact op.

Meer weten? Laat je gegevens achter. We nemen zsm contact met je op.

Ervaringen 

Guido heeft een training neuroleiderschap geven aan circa 40 teamleiders en 6 MT leden van de Reiniging Rotterdam. Tijdens deze training heeft Guido ons op een zeer positieve manier laten kennismaken met neuroleiderschap en verandermanagement. Door ons kennis te laten maken met de werking van het brein heeft hij ons nieuwe inzichten gegeven hoe we ons werk als leidinggevende nog beter kunnen doen. Tijdens de training is ook gewerkt met een trainingsacteur waardoor je nog meer wordt gedwongen na te denken over je eigen gedrag als leidinggevende. Vooraf was er bij sommige teamleiders de nodige scepsis over deze training. Echter gedurende de training was Guido in staat dit te kantelen waardoor er een zeer positieve evaluatie is gemaakt over zijn training. Al met al een aanrader voor alle medewerkers in een leidinggevende positie

In het afgelopen jaar heeft Guido van De Valk Leadership Company bij onze organisatie een langer leiderschapstraject begeleidt. Dit traject behelsde zowel bijeenkomsten gericht op de ontwikkeling van het leidinggevende team, als individuele gesprekken gericht op eigen ontwikkeldoelen. Hij had een goed oog voor wat er nodig was in de nieuwe fase van de organisatie. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de inzichten rondom een eenduidige leiderschapsstijl passend bij de doelstellingen en de koers van de organisatie. Hij was in staat om “mee te bewegen” met de organisatie en flexibel zijn programma hierop te laten aansluiten. Hij had bij het leiderschapstraject steeds het doel van de organisatie en zijn opdracht in het oog.

Susanne van Beltvelsen, Stichting Bevolkingsonderzoek Oost

Ik had Guido gevraagd mij en mijn team te trainen in leiderschap. Het werd een tweedaagse training waarin we theorie en praktijk hebben gecombineerd. Dit was buitengewoon effectief. We hebben geleerd hoe we onze medewerkers helpen doelen te bereiken. Alle veranderingen die ik in mijn werk- en persoonlijk leven wilde aanbrengen, pas ik nu ook toe. Leiderschap begint immers bij jezelf leiding kunnen geven.
Goede voornemens slagen als je theoretisch leert hoe het werkt en er de begeleiding van Guido bij krijgt! Trees heeft ons geleerd hoe je met een korte meditatie focus krijgt. Dat passen we voor elke vergadering toe. Ook als team hebben we de door ons gewenste veranderingen opgepakt. We zijn door de weerstand die veranderingen oproepen heengebroken. En dat allemaal na twee dagen van plezier en energie! Ik hoop dat Guido nog veel mensen mag inspireren.

Belinda Kramer, Treant Zorggroep
Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.