Leiderschapsontwikkeling op maat

EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

Leiderschapsontwikkeling op maat

STEL JE EENS VOOR!

Stel dat iedereen in jouw bedrijf leiderschap laat zien! Wow, wat een power. Resultaten en (zelf)vertrouwen in je organisatie zullen groeien. Je laat je niet afleiden door omstandigheden maar bouwt gefocust aan de toekomst. Leiderschap op basis van kennis van de werking van het brein brengt dat dichterbij.

Snelle gedragsverandering door gerichte oefening en aandacht

Wij geloven in snelle gedragsverandering door gerichte oefening en aandacht. Zo kan (zelf)vertrouwen groeien en zullen ook de resultaten snel verbeteren. Als je leert hoe je je brein kunt leiden, kun je menselijk kracht benutten en je kunt anderen empoweren om ook hun kracht te benutten.
Leiderschap is dan ook de belangrijkste vaardigheid die mensen hun hele leven kunnen ontwikkelen en onderhouden. Onze maatwerkprogramma’s slaan een brug tussen het vraagstuk van je organisatie en leiderschapsontwikkeling op basis van de werking van het brein.

De Valk Leadership Company is expert in gedragsverandering door leiderschap op basis van de werking van het brein


Training

Training

We bieden diverse trainingen aan. Voor kleine en grote groepen. Allemaal op maat gemaakt en gericht op de benodigde verandering. Met veel oefening.

Webinar

Webinar

Een webinar is een online seminar. Elke medewerker kan tijdens een webinar inloggen en deelnemen. Het is een snelle manier voor inspiratie, zoals focus houden in crisistijd. Maximaal 1 uur.

Breincoaching

Breincoaching

Met de online breincoaching gaan de deelnemers onder begeleiding van een gecertificeerde breincoach aan de slag met eigen leerdoelen en het ontwikkelen van nieuwe gewoontes.

Programma's

Programma's

We stellen graag in overleg met jullie een aanbod samen dat zorg draagt voor het juiste leiderschapsgedrag bij de managers. Dit is een op maat gemaakt aanbod en zal een blended aanbod zijn.


Meer weten? Vul dan het formulier in, dan nemen we snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen