Over mij

Over mij2018-04-30T18:29:17+00:00

Wie is Guido de Valk

Mijn naam is Guido de Valk, geboren in 1963, spreker, trainer, schrijver en coach. Mijn passie is empoweren: bedrijven empoweren zodat ze het beste uit hun mensen halen. Managers empoweren zodat ze optimaal gebruik maken van het potentieel van hun medewerkers, en medewerkers empoweren. In plaats van geleid worden door je brein ( je gedachten en emoties), leer ik  hoe men door het brein te managen meer effectievere gewoontes eigen kan maken.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als huisarts in Amsterdam. Vervolgens heb ik ruim 10 jaar als manager in zorg en overheid gewerkt. Naast het werk heb ik altijd een overmatige interesse gehad hoe ik het beste uit mijn mensen kon halen. Ik heb daar heel veel opleidingen in gevolgd en ook heel veel bestudeerd. Ik kwam tot de conclusie dat de beste manier om met empowerment bezig te zijn via kennis van het brein is. Op een gegeven moment realiseerde ik dat ik de kennis die ik in al die jaren had opgedaan MOEST delen. Ik heb toen De Valk Leadership Company opgericht en ik ben trainer, schrijver, spreker en coach geworden.

Vind je kennis over het brein interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Verzend
close-image

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.