Training: Voorbij de waan van de dag

Training: Voorbij de waan van de dag2017-08-01T10:18:06+00:00

Waan van de dag

Laten we er maar geen doekjes om winden. We worden steeds meer en meer geleefd. Het wordt moeilijker om onze focus er bij te houden. We zijn makkelijker afgeleid. We worden door de waan van de dag geleid. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de toenemenende digitalisering, toenemende informatiesamenleving en steeds snellere processen.

Maar gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om veel minder door de waan van de dag geleefd worden. Door de waan van de dag geleefd worden komt vooral doordat jij je brein niet leidt, maar de automatische piloot van je brein het over heeft genomen.

Door bezig te gaan je eigen brein beter te managen, kan je vaarwel zeggen tegen de waan van de dag. Jij managet je brein in plaats van de automatische processen van het brein jouw dag bepalen.
Dat staat ook centraal in deze eendaagse in-company training.

Door deze training

Door deze training kunnen de deelnemers zich beter leiden. Dit uit zich in dat de deelnemers:

  • kennis van het brein hebben dat relatie heeft met de waan van de dag
  • hun eigen werkgeheugen beter in kun zetten
  • overzicht kunnen houden en prioriteiten kunnen stellen
  • gefocust kunnen blijven ondanks druk van buitenaf

Opbouw training

Het is een zeer interactieve eendaagse workshop, waarin je tijdens de workshop reeds bezig gaat met het verbeteren van je gedrag door middel van oefeningen. Om het geleerde voldoende te verankeren gaan de deelnemers elkaar na afloop coachen en begeleiden om het nieuwe gedrag duurzaam eigen te maken. Hoe je dit op een zeer praktische meer vorm kan geven, krijgt natuurlijk voldoende aandacht.

Doelgroep

Elk team dat aan de slag wil met omgaan met de waan van de dag.

Tijdsduur

Eendaagse workshop

MEER WETEN? KLIK HIER, VUL HET FORMULIER IN EN IK BEL JE ZSM.
Vind je kennis over het brein interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Verzend
close-image

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.