Training: brein-gebaseerde coaching

Training: brein-gebaseerde coaching 2017-09-22T12:42:02+00:00

Training brein-gebaseerde coaching

Word magistraal in het voeren van empowerende gesprekken

Deze training heeft mij inzicht gegeven hoe complex mensen zijn, en hoe je daar op een eenvoudige manier mee om kunt gaan. Direct toepasbaar en de lengte van de training zorgt dat de stof beter begrepen wordt.

Frans Legdeur, Falco Networks B.V.

Guido neemt je mee in de wereld van ‘het brein.’ Je ziet in en leert hoe je zelf door veel te oefenen nieuwe banen in je brein maakt ( en nieuw gedrag of vaardigheden eigen maakt). Ook leer je hoe je, door de juiste vragen te stellen, bij de anderen het brein kunt activeren zodat zij ook stappen kunnen zetten van ‘onbewust reageren’, naar ‘bewust acteren’.

Annemiek Bakker, Veiligheidsregio

Guido is zeer gepassioneerd en oprecht. Hij heeft zijn inhoudelijk ervaring als arts en zijn ervaringen als leidinggevende zeer knap gecombineerd in de trainingen op basis van neuroleiderschap. Na deze training vallen er veel dingen op zijn plek. Alle inzichten zijn supergoed te passen in de dagelijkse praktijk.

Meinte Wesselius, hr adviseur, Rabobank

Je trainer

Guido de Valk
Guido de ValkLeiderschapstrainer en oprichter De Valk Leadership Company
Guido is leiderschapstrainer, arts, expert in neuroleiderschap en leiderschap waar mens centraal staat. Hij is de oprichter van de Valk Leadership Company en schrijver van het boek: ‘Neuroleiderschap |Van macht naar kracht’| en van ‘Menselijk Leiderschap | Benut de onbegrensde kracht van het brein|’. Hij is zijn loopbaan gestart als huisarts om daarna diverse managementfuncties te bekleden. Negen jaar geleden is hij als trainer en coach gaan werken. Practice what you preach is zijn adagium. Waarom neuroleiderschap zo krachtig is, zul je derhalve gelijk gaan ervaren.
0
Gemiddelde beoordeling training

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

Heb je een vraag?

Basis formulier

Contactforrmulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.