Proeverij neuroleiderschap

Proeverij neuroleiderschap 2018-06-24T23:19:32+00:00

MAAK KENNIS  MET DE KRACHT VAN NEUROLEIDERSCHAP

“Iets weten over de werking van het brein is onmisbaar voor elke leider. In 1 middag is het mogelijk om het basisprincipe te begrijpen.”
Nicole Moviat, WSD-groep,
Ik heb meer kennis gekregen over de relatie tussen de hersenen en gedrag. Ik heb verder gezien hoe je op een goede manier kan coachen. En verder heb ik me gewoon goed vermaakt.
Michiel Hobbelt, Duurzaam Geluk

Dank je Guido, wat een inspirerend en inhoudelijk ijzersterk verhaal.

Raquel van Oijen

Guido, je bent een inspirator. Inhoudelijk heel sterk verhaal, direct toepasbaar in de praktijk. Hartelijk dank

Yvon van der Kroft
Met meer dan 20 jaar ervaring in het werken met teams en klantbeleving is helder dat communicatie met klant en teams cruciaal is. Hierbij gaat het er niet om wat er gecommuniceerd wordt maar vooral hoe het overkomt, en wat vervolgens aan gedragsverandering zichtbaar is. De neuroleiderschap proeverij biedt een prachtig en inspirerend inzicht in hoe het menselijk brein werkt, en hoe je jezelf en anderen daardoor beter kunt laten functioneren, een aanrader!
Peter Kas, Manager Service en Klachten , KCC Persgroep Nederland
Guido hielp me anders naar persoonlijke vraagstukken aan te kijken.
Vooral jezelf de vraag stellen of je de leider of volger wil zijn. Het helpt dus echt om voor het eerste te kiezen.Deze andere kijk draagt bij aan het verruimen van interventiemogelijkheden. Deelnemers aan onze trainingen ervaren hier de voordelen van.
Thea de F., trainer en consultant in de woningbouwverenigingen

Je trainer

Guido de Valk
Guido de ValkLeiderschapstrainer
Guido is trainer, coach, schrijver en spreker. Hij is de schrijver van het boek: ‘Neuroleiderschap |Van macht naar kracht’| en van het boek ‘Menselijk Leiderschap | Benut de onbegrensde kracht van het brein|’. Hij is zijn loopbaan gestart als huisarts om daarna diverse managementfuncties te bekleden. In 2008 is hij als trainer en coach gaan werken. Practice what you preach is zijn adagium. Dat neuroleiderschap zo krachtig is, zul je derhalve gelijk gaan ervaren.
Vind je kennis over het brein interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Verzend
close-image

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.