Persoonlijk leiderschap met het brein in gedachten

Persoonlijk leiderschap met het brein in gedachten2017-02-20T22:47:58+00:00

Word je eigen leider!

Persoonlijk leiderschapPersoonlijk leiderschap is de vaardigheid jezelf te leiden. Door persoonlijk leiderschap ontwikkel je de wilskracht om met datgene bezig te zijn wat echt belangrijk is.
In de dagelijkse praktijk is dat één van de moeilijkste opgaven van managers en professionals. De waan van de dag houdt menig manager en professional af van de belangrijkere activiteiten.
Door ineffectief met het brein om te gaan, wint de waan van de dag! Door effectief met het brein om te gaan word je veel succesvoller.

Persoonlijke leiderschap op basis van kennis van het brein is cruciaal voor elke leider en professional. Door persoonlijk leiderschap ga je zeer goed handen en voeten geven aan wat voor jou belangrijk is zonder afgeleid te worden door de waan van de dag of de verstorende emoties.

Vind je kennis over het brein interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Verzend
close-image

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.