Mijn boeken en nieuws

Mijn boeken en nieuws 2018-02-25T17:29:38+00:00
Koop dit boek

Neuroleiderschap | Van Macht naar kracht

In het boek ‘Neuroleiderschap’ leer je hoe je een nieuwe manager kan worden door kennis en technieken uit de hersenwetenschappen toe te passen. Guido de Valk helpt je stap voor stap om antwoorden te vinden op deze vragen. Met de techniek van de neuroleiderschap is deze transformatie namelijk zeer goed mogelijk en ook bereikbaar voor iedereen.

‘Neuroleiderschap’ is opgebouwd uit twee delen. In het eerste deel leer je hoe ons brein werkt en wat dat betekent voor de manier waarop je leiding geeft aan anderen. Het tweede deel is zeer praktisch van aard en geeft je veel praktische tips.

Koop dit boek

Menselijk leiderschap | Benut de onbegrensde kracht van het brein

Veel managers hebben geleerd om vanuit macht te managen en het beheersen van processen en mensen staat hierbij centraal. Dit soort leiderschap heeft zijn langste tijd gehad. Er is behoefte aan ander leiderschap, aan nieuw leiderschap waarbij de mens en de ontwikkeling van zijn potentie centraal staan. Deze potentie huist in het brein!

Het brein is super krachtig, maar wordt helaas op het gebied van leiderschap onvoldoende benut. Terwijl het adequaat toepassen van het brein zorgt voor leiderschap dat past bij deze tijd: menselijk leiderschap.

Dit boek helpt managers en managementteams om stapsgewijs het brein optimaal te benutten en hierdoor daadwerkelijk het gedrag dat past bij de nieuwe leider, eigen te maken. Het proces van deze transitie naar ‘menselijk leiderschap’ staat centraal in dit boek. De auteur combineert in dit boek de theorie met de praktijk, en geeft veel handige tips en testjes.

Koop dit boek

Leef Magistraal: ontdekkingstocht naar duurzaam geluk en succes

Hoe wordt u gelukkig en succesvol? Waar hangt geluk en succes van af? Wat vindt u nu echt belangrijk? Bent u dagelijks bezig met die dingen die echt belangrijk zijn? Hoe kunt u vanuit bewustzijn uw acties uitvoeren?

Guido de Valk maakt op heldere wijze duidelijk hoe iedereen duurzaam geluk en succes kan ontwikkelen. Hij inspireert u om te groeien vanuit wie u bent, in plaats van te groeien wie u denkt te zijn. U leert basistechnieken hoe u in uw kracht blijft.Magistraal leven is een leven leiden waarin groeit vanuit wie je echt bent. Magistraal betekent  dat je zelf heer en meester bent over je leven, in plaats van dat je geleid wordt door wat dan ook. Als je namelijk in verbondenheid kunt leven met wie je bent, zal de groei automatisch plaats vinden. In dit praktische boek worden je handvatten aangereikt hoe je meer vanuit je eigen zijn kunt leven en werken.

 

Lees het gehele artikel

Gastexpert: Succesvol ondernemerschap met het brein in gedachten

Mooi stuk in Baaz over ondernemerschap met kennis van het brein

Ondernemerschap en kennis van het brein hebben veel met elkaar te maken. De kennis van het brein met betrekking tot leiderschap en ondernemerschap wordt ook wel neuroleiderschap genoemd. Met neuroleiderschap kun je je manier van denken en je manier van handelen op een positieve manier beïnvloeden en veranderen, waardoor je nog betere resultaten boekt. Ik beschrijf de vier belangrijkste redenen waarom elke ondernemer kennis van het brein zou moeten hebben.
Vind je kennis over het brein interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Verzend
close-image

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op. Met het doorgeven van jouw gegevens, geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacy reglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.