Ik train wekelijks managementteams
in het verbeteren van
leiderschapsgedrag
op basis van kennis van het brein

In-company

In-company 2017-08-27T18:53:14+00:00

In company training op basis van neuroleiderschap

Hieronder vind je een overzicht van een aantal van onze in company trainingen.  In al de trainingen staat toepassing van de kennis van het brein centraal. Hierdoor wordt leiderschapstraining zeer concreet en grijpbaar. 

Meer weten? Klik hier, vul het formulier in en ik bel je zsm.

Ervaringen 

Guido heeft een training neuroleiderschap geven aan circa 40 teamleiders en 6 MT leden van de Reiniging Rotterdam. Tijdens deze training heeft Guido ons op een zeer positieve manier laten kennismaken met neuroleiderschap en verandermanagement. Door ons kennis te laten maken met de werking van het brein heeft hij ons nieuwe inzichten gegeven hoe we ons werk als leidinggevende nog beter kunnen doen. Tijdens de training is ook gewerkt met een trainingsacteur waardoor je nog meer wordt gedwongen na te denken over je eigen gedrag als leidinggevende. Vooraf was er bij sommige teamleiders de nodige scepsis over deze training. Echter gedurende de training was Guido in staat dit te kantelen waardoor er een zeer positieve evaluatie is gemaakt over zijn training. Al met al een aanrader voor alle medewerkers in een leidinggevende positie

In het afgelopen jaar heeft Guido van De Valk Leadership Company bij onze organisatie een langer leiderschapstraject begeleidt. Dit traject behelsde zowel bijeenkomsten gericht op de ontwikkeling van het leidinggevende team, als individuele gesprekken gericht op eigen ontwikkeldoelen. Hij had een goed oog voor wat er nodig was in de nieuwe fase van de organisatie. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de inzichten rondom een eenduidige leiderschapsstijl passend bij de doelstellingen en de koers van de organisatie. Hij was in staat om “mee te bewegen” met de organisatie en flexibel zijn programma hierop te laten aansluiten. Hij had bij het leiderschapstraject steeds het doel van de organisatie en zijn opdracht in het oog.

Susanne van Beltvelsen, Stichting Bevolkingsonderzoek Oost

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

Heb je een vraag?

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.