Over mij

Over mij 2018-03-08T13:49:04+00:00

Wie is Guido de Valk

Mijn naam is Guido de Valk, geboren in 1963, spreker, trainer, schrijver en coach. Mijn passie is mensen te inspireren om zich te ontwikkelen door optimaal gebruik van het brein. In plaats van geleid worden door je brein ( je gedachten en emoties), leer ik je door je brein te managen hoe je meer effectievere gewoontes eigen kunt maken.

Ik ben een zoon van een gereformeerd predikant. Het zou goed kunnen dat ik het verlangen om mensen te inspireren van mijn vader heb geërfd. Echter het duurde wel even voordat ik dit goed vorm kon geven.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als huisarts in Amsterdam. Vervolgens heb ik ruim 10 jaar als manager in zorg en overheid gewerkt. Naast het werk heb ik altijd een overmatige interesse gehad in gedragsverandering en leiderschap. Ik heb daar heel veel opleidingen in gevolgd en ook heel veel bestudeerd. Ik kwam tot de conclusie dat de beste manier om met gedragsverandering bezig te zijn via kennis van het brein is. Op een gegeven moment realiseerde ik dat ik de kennis die ik in al die jaren had opgedaan MOEST delen. Ik heb toen De Valk Leadership Company opgericht en ik ben trainer, schrijver, spreker en coach geworden.

Vind je kennis over het brein interessant? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Verzend
close-image

Wij gebruiken cookies zodat we je zo goed mogelijk informatie kunnen geven. Door je goedkeuring ga ik ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

Heb je een vraag?
close slider

Contactformulier

Vermeld aub je naam, email, telefoonnummer en je vraag, dan neem ik snel contact op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.